SET VAN 2 OLIJFBOMEN IN ELHO POT

TOSCANE IN JE TUIN

‘Die doen het toch niet in Nederland?’ Jazeker wel: de super-de-luxe, super-de-mediterrane olijfboom blijft zelfs het hele jaar groen. Óók tot -15 C (en die winters gaan echt niet meer gebeuren). Deze Olea Europaea is de oudste gecultiveerde boom in de geschiedenis en hij produceert bij flink warme zomers zelfs olijven (en die zomers gaan zeker nog wél gebeuren). Hij vindt het prima in een pot, maar heeft ook geen bezwaar tegen een plek in de grond. Een allemansvriend die ervoor zorgt dat het altijd zonnig is, in je tuin of op het balkon. Bij levering uit homeland Italië meet hij tussen de 90 en 100 centimeter (inclusief pot). En die pot? Die krijg je erbij!

Levertijd: 2-3 werkdagen
Gratis thuisbezorgd 

Van € 99,95
€ 59,95

PRODUCTBESCHRIJVING

Set van twee boompjes met de Latijnse naam ‘Olea Europaea’. Winterhard tot -15 graden Celcius. Prachtige groenblijvende plant. Geschikt voor volle grond of als kuipplant. Wordt geleverd met beginnende bloesem waaruit echte olijven groeien.

VERZORGING

De olijfbomen zijn ideaal voor iedere tuin. Je kunt ze in potten planten en op het terras zetten, maar ze kunnen ook gewoon in volle grond geplaatst worden. Olijfbomen houden van een zonnige standplaats en houden absoluut niet van natte voeten. Wanneer de boom in een pot wordt gehouden, zorg er dan altijd voor dat er voldoende gaten onderin de pot zitten. In het voorjaar en de zomer regelmatig water geven. Snoeien is voorlopig niet nodig maar dit kan het beste in het vroege voorjaar of in het najaar (rond oktober). De plant heeft voldoende aan water maar mag eens in de zoveel tijd bij gemest worden met Mediterrane plantvoeding, dit is echter niet noodzakelijk.

PLANTHOOGTE 

De planten hebben een maximale hoogte van circa 90-100 cm

Ruilen of retourneren van de Olijfbomen set is niet mogelijk.