VIDEO DEURBEL-PAKKET VAN RING

BEWAAK JE HUIS ALS EEN FORT

Altijd thuis, ook als je ver weg op het strand ligt: met de nieuwe generatie beveiligingsapparaten van Ring bewaak je jouw huis als een fort én je beantwoordt de deurbel vanaf je telefoon, tablet of pc. Iemand voor de deur? Je kunt ze horen, zien en spreken (of juist niet natuurlijk). De bundel bestaat uit een Ring Video Deurbel 2, die niet alleen werkt als spionnetje maar ook bewegingsdetectie heeft; met de Ring Chime kies je welk geluid je melding in huis krijgt; en een extra Ring Oplaadbare Batterij ter waarde van € 60 in totaal. Enne: het pakket komt met diefstalbescherming. Dat heet comforta-bel.

Levertijd: 2-3 werkdagen
Gratis thuisbezorgd 

Van € 259
€ 199,95

PRODUCTBESCHRIJVING

Uniek samengesteld pakket met Ring-producten:

  • Ring Video Deurbel 2
  • Gratis: Ring Chime
  • Gratis: Ring oplaadbare Batterij 

Bewaak je huis met de nieuwe generatie beveiligingsapparaten van Ring en beantwoord de deurbel vanaf je telefoon, tablet of pc. Je Ring Video Deurbel 2 stuurt je meldingen als iemand aan de deur staat, zodat je bezoekers vanaf elke locatie ter wereld kunt zien, horen en spreken. Met de nieuwe Ring Video Deurbel 2 houd je je huis in de gaten en kun je de deurbel beantwoorden met je telefoon, tablet of pc. De Ring Video Deurbel 2 heeft aanpasbare zones voor bewegingsdetectie, waarmee je kunt focussen op de belangrijkste gebieden rond je huis.

Je krijgt direct een melding als iemand de bewegingssensoren activeert of je deurbel indrukt. Reageer vanaf elke locatie ter wereld op de melding en zie, hoor en spreek bezoekers die op je stoep staan. Dankzij de ingebouwde infraroodsensoren en het weerbestendige ontwerp kun je dag en nacht je huis in de gaten houden. De Ring Video Deurbel wordt geleverd met een oplaadbare batterij die je kunt vervangen zonder het apparaat te demonteren. Met de twee verwisselbare voorpanelen kun je een afwerking kiezen die past bij jouw huis en stijl. Of je nu aan de andere kant van de wereld vakantie viert of het even te druk hebt met de kinderen boven, met Ring heb je altijd en overal contact met wie er aanbelt. Met Ring ben je altijd thuis.

Bij aanschaf van Ring Video Deurbel 2 krijg je gratis 30 dagen Ring Protect op proef, waarmee je je video's op elk moment kunt opnemen, opslaan en delen. Alle Ring-producten hebben daarnaast diefstalbescherming: als je Ring Video Deurbel 2 wordt gestolen, vervangen wij hem kosteloos.