HOLLAND ZINGT HAZES 2020

€ 10 KORTING PER TICKET

Jaaaa, Bloed! Zweet! En tranen! De barones, de vuilnisman, de registeraccountant, artdirector, kassaheldin, crècheleidster, hartchirurg en student waterbouwkunde: heel Holland zingt Hazes. En dus wordt voor het achtste jaar op rij de Ziggo Dome omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland. De grootste Hazes-hits, de beste artiesten en een keel die de volgende dag zo schor is als schuurpapier: op 13 en 14 maart galmen de teksten van de oude meester weer door Amsterdam. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Ontvang nu € 10 korting per ticket. De ticketprijs is afhankelijk van de door jou gekozen rang.

Van € 67,50
€ 57,50

PRODUCTBESCHRIJVING

Ook in 2020 komt Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome in Amsterdam! Voor de achtste keer op rij wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland.

De grootste Hazes hits, de bekendste artiesten en een avond uit volle borst meezingen in een uitverkocht Ziggo Dome! Kortom, gegarandeerd een avond feest!

Nederland houdt van André Hazes. Zijn muziek hebben we in ons hart gesloten. Exact 15 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. Zijn muziek is van iedereen en voor iedereen. Holland zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. In 2020 treden onder andere Jeroen van der Boom, Andre Hazes, Miss Montreal en Roxanne Hazes op, vele andere gast artiesten zullen later in het jaar bekend worden gemaakt.

Extra show op 7 maart. Mét Gerard Joling!