DR. BRANDT HUIDVERZORGINGSPAKKET

DÁG DOKTER

Geen trek in naalden, maar kan de boel wel een oplapbeurt gebruiken? Skins Cosmetics-merk dr. brandt is de huiddokter voor thuis. De op wetenschap gebaseerde producten gaan huidveroudering op een gezónde manier tegen en het resultaat is niet minder dan wat een kliniek voor elkaar krijgt. Het pakket bestaat uit het dr. brandt Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask (voor intensieve hydratatie), het Bright Biotic Dark Spot Minimizing Serum (voor balans en een mooiere huid) en de Xtend Your Youth Power Dose Vitamin D (voor de naam zegt het al). Geen mens die straks gelooft dat je níét bij de prikkedokter bent geweest. 

Levertijd: 2-3 werkdagen
Gratis thuisbezorgd 

Van € 181
€ 89,95

PRODUCTBESCHRIJVING

"Take the doctor home with you" luidt de slogan van Skins Cosmetics merk dr. brandt. De op wetenschap gebaseerde producten gaan huidveroudering op een gezonde manier tegen en bieden resultaten die vergelijkbaar zijn aan cosmetische procedures. Een zorgvuldig geselecteerd team van experts zoals dermatologen, voedingsdeskundigen en plastische chirurgen zorgen voor de totstandkoming van effectieve huidverzorgingsproducten die long lasting resultaten bieden - en dat in het comfort van je eigen huis.

dr. brandt Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask

Dit intensief hydraterende masker brengt de huidflora in perfecte balans door, terwijl je slaapt, vocht vast te houden en tekenen van irritatie en roodheid te verminderen.

dr. brandt Bright Biotic Dark Spot Minimizing Serum

Een licht serum op basis van een complex dat de huid in balans brengt, een beschermende blend van antioxidanten én fruitenzymen om de zichtbaarheid van donkere vlekjes te verminderen, de teint te verhelderen en de huidtextuur te egaliseren.

dr. brandt Xtend Your Youth Power Dose Vitamin D

Vitamine D – de zon vitamine – versterkt de huidbarrière om schade door externe factoren beter te kunnen weren. Een tekort kan leiden tot diverse huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering.
Deze Power Dose gaat voortijdige veroudering van de huid tegen en laat haar stralen, verbetert de elasticiteit en egaliseert het huidoppervlak.