ZONNEBRIL CARRERA 195/S OF 197/S

BIJNA € 60 KORTING

Zijn het geen plaatjes? De een (195/S) is wat gewaagder met die ronde glazen en de combi van kunststof en goudkleurig metaal. De ander (197/S) is gemaakt van superlichte kunststof en qua look meer zijn sportievere zus - of broer, want deze zwarte Carrera’s zijn unisex. En aangezien zonnebrillen behalve vorm ook nog moeten scoren op functie: het glas is 100% UV-beschermend polycarbonaat. Dat wordt dus lekker loeren op het terras en er óók nog fiet fieuw uitzien. Joe!

Levertijd: 2-3 werkdagen
Gratis thuisbezorgd 

Klik hier om de Carrera 195/S te bestellen

Klik hier om de Carrera 197/S te bestellen

Van € 139
€ 79,95

Carrera 195/S van € 149 voor €89,95

Deze unisex ronde zonnebril voelt verfijnd en comfortabel aan dankzij een modern samenspel van materialen (kunststof en metaal), die worden geaccentueerd door het tricolore Flag logo van Carrera. Het ‘GAS TANK’ scharnier is een gepatenteerde uitvinding van Carrera en is een verwijzing naar de uitlaatpijp van de café racer (een motor waaraan werd gesleuteld om een sportiever uiterlijk te verkrijgen). Het glas is degrade.

Carrera 197/S Van € 139 voor € 79,95

Om zowel look als comfort in brildesigns op te waarderen, werd voor deze bril gekozen om gebruik te maken van Carrera’s Trademark materiaal OPTYL (een duurzaam, hypoallergeen en vederlichte kunststof). Deze unisex vierkante bril is volledig omsloten. De veren zijn transparant en het Flag- logo van Carrera springt in het oog dankzij het sterke contrast met de zwarte achtergrond. De Signature finish wordt vervolledigd middels het Carrera logo op het linkerglas en op beide veren. Het glas is 100% UV- beschermend polycorbonaat.