THE BASTARD COMPACT ZWART OF WIT

ZWARE JONGEN

Superrrkorting op het keramische boefje onder de barbecues: The Bastard Compact. Laat je niet ontmoedigen door zijn afmeting (38 cm doorsnede, 60 cm hoog): je grilt op het RVS-rooster moeiteloos een maaltijd voor vijf personen bij elkaar. Spareribs of een superzachte entrecote, bijvoorbeeld, maar deze chef bereidt net zo lief de lekkerste zalm of aspergetips die je ooit hebt geproefd. Het voordeel van zo’n ukkie? Dat hij niet meteen je hele dakterras, balkon of tuin opvreet. Op de keramische body & dome zit 20 jaar garantie en dankzij de thermometer verpest je nooit meer een stuk vlees. The Bastard Compact is er in altijd-goed-zwart, maar ook in wit (limited edition!). 

Levertijd: 2-3 werkdagen*
Gratis thuisbezorgd 

* De levering van de Bastard Zwart is vanaf 15 juli

Van € 499/€ 599
Vanaf € 349,95

PRODUCTBESCHRIJVING

  • Doorsnede Bastard: 38 cm 
  • Doorsnede RVS grillrooster: 33 cm 
  • Hoogte met/ zonder chassis: 60/58 cm 
  • 3 Bamboe handvaten 
  • Keramische dome en body van hoogwaardig cordieriet keramiek met 20 jaar garantie 
  • Vuurkorf en vuurring van cordieriet keramiek 
  • Thermometer 
  • Metalen onderdelen van gehard staal 
  • Gietijzeren topventilatieschijf 
  • High temperature vilten afsluiting

Bastard Compact zwart (van € 499 voor € 349,95)

Bastard Compact white – Limited edition (van € 599 voor € 349,95)

Het nadeel van een Bastard is dat je serieus goed in koken wordt. Dat betekent dus dat je die kleffe hamburgers en snelle grills bij je vrienden snel zat bent. De Bastard Compact is dan de uitkomst. In de tuin, dakterras of op het balkon als je een feestje geeft. Jij kan de Bastard uithangen en je vrienden zullen je dankbaar zijn. 

Dus je bent je al maanden aan het verlekkeren aan al die heerlijke recepten. Je hebt zelfs masterclasses gevolgd en bent dus een echte Bastard. Hij komt er alleen niet in. Elk argument heb je al geprobeerd. Te groot. Ja maar.. En te zwart?! Daar hebben we het geheime wapen voor. Nu is er de Compact in het wit. Maar let op – zeer limited. Past dus in elk interieur. Lees je mee Jan des Bouvrie? Je kunt de Bastard Compact ook gemakkelijk meenemen naar je vrienden. Of in de caravan. Er is eigenlijk geen argument meer om het niet te doen. Jij Lucky Bastard.  De Bastard is van dusdanige kwaliteit dat zij een 20 jaar lange garantie geven op de keramische dome en body.

Beperkte voorraad
Er zijn kosten verbonden aan het retourneren, deze zijn: € 40
Voor levering op de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 20